Datavideo Overvecht legt 76 zonnepanelen op haar dak

2015-02-18 15.39.57Op een zonovergoten dag heeft Datavideo 76 zonnepanelen op haar dak gelegd. Datavideo is daarmee het eerste bedrijf op bedrijventerrein Nieuw Overvecht dat deze stap zet. Datavideo wekt daarmee 60% van haar stroomverbruik zelf op. Naast Datavideo zijn er op dit moment nog 6 andere bedrijven op Overvecht die plannen hebben hun dak dit jaar vol te leggen met zonnepanelen.

  Lees verder

Geplaatst in Gemeenten, MKB Energieadvies Reacties uitgeschakeld voor Datavideo Overvecht legt 76 zonnepanelen op haar dak

De Energieplanner is vernieuwd!

EnergieplannerWe hebben de Energieplanner vernieuwd. De belangrijkste verbeteringen op een rij:

Betere navigatie energieverbruik
De navigatie van het energieverbruik is verbeterd. Zo kan er in en uitgezoomd worden in de grafieken en kan er nu snel tussen periodes genavigeerd worden.

Jaarverbruik en maandelijkse kosten
Het jaarverbruik wordt ingeschat op basis van de beschikbare data. Hierbij wordt voor gas gecorrigeerd voor graaddagen. Tevens worden de verwachte maandelijkse kosten getoond.

Lees verder

Geplaatst in Energieplanner, MKB Energieadvies Reacties uitgeschakeld voor De Energieplanner is vernieuwd!

Vraag nu SDE-subsidie aan voor zonnepanelen

zonnepanelen_FGH1Voor ieder bedrijf dat belangstelling heeft voor zonnepanelen: dit is het moment om subsidie aan te vragen!

Dit jaar is er 3,5 miljard euro beschikbaar voor de opwek van duurzame energie via de regeling Stimulering Duurzame Energie, kortweg SDE.

Veiling
De SDE werkt als een veiling. De SDE is ingedeeld in 6 fases, waarbij je elke fase meer subsidie krijgt. Maar als de pot leeg is vis je achter het net.
Per 11 september 2014 is er voor 1,5 miljard euro aangevraagd, er zit dus nog 2 miljard euro in de pot. 29 september 2014 gaat fase 5 in. Lees verder

Geplaatst in MKB Energieadvies Een reactie plaatsen

Ondernemers Nieuw Overvecht besparen €100.000 op energierekening

11032013250230 ondernemers zijn afgelopen jaar actief aan de slag gegaan met energiebesparing. Dat dit hen geen windeieren heeft gelegd blijkt wel uit het feit dat ze nu al jaarlijks €100.000 besparen op hun energierekening. Dit initiatief tot energiebesparen van Ondernemersvereniging Nieuw Overvecht en de gemeente Utrecht loopt nog tot eind 2014. De verwachting is dat er de rest van dit jaar nog flinke besparingen bij zullen komen. Lees verder

Geplaatst in MKB Energieadvies Reacties uitgeschakeld voor Ondernemers Nieuw Overvecht besparen €100.000 op energierekening

Feestelijke opening kantoor

25 april jl. heeft MKB Energieadvies officieel haar deuren geopend aan de Grebbeberglaan 15. Lees verder
Geplaatst in MKB Energieadvies Reacties uitgeschakeld voor Feestelijke opening kantoor